Home  |  Contact  
 
 

 

Gecertificeerd en geautoriseerd

Het recyclen / verwerken van levensmiddelen is alleen toegestaan voor bedrijven met de benodigde vergunningen. Kwaliflex is in het bezit van deze vergunningen. Het totale proces, van verwerking tot en met transport is gecertificeerd (ISO 9001 : 2008 en GMP+).
 

Verwerking van Dierlijk eiwit
Kwaliflex beschikt over een categorie 3 erkenning (VWA: Voedsel Waren Autoriteit). Hierdoor heeft Kwaliflex de mogelijkheid verpakte levensmiddelen met dierlijk eiwit houdende producten te verwerken tot biogas en plantenvoeding, zoals: zuivel en vlees.
 

Verwerking Accijnsgoederen
Kwaliflex beschikt tevens over de vereiste douane vergunningen voor het verwerken van accijnsgoederen uit binnen- en buitenland. Deze met de douane gemaakte werkafspraken worden strikt nageleefd.
 

Recycling certificaat
Onze klanten ontvangen een recycling certificaat. Door middel van dit certificaat communiceren en garanderen wij dat het geleverde product fysiek en administratief wordt verwerkt volgens de juiste voorschriften.

 

Certificatie voor duurzame biomassa
International Sustainablility & Carbon Certification (ISCC) is een internationaal certificaat.Dit certificaat toont aan dat Kwaliflex duurzaam handelt en daarnaast meewerkt aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

         
Kwaliflex BV
Molenstraat 40
5446 PL Wanroij
T:+31 (0)485 476 232
F:+31 (0)485 470 334
E: info@kwaliflex.nl
Home
Food recycling
Drank recycling
Biovergisting
Product recall
Diervoeders
Certificering en autorisatie
CO2 reductie
Contact
Customer Portal
Algemene voorwaarden © Kwaliflex, 2011.
Kwaliflex BV staat ingeschreven
bij de Kamer van koophandel
onder nummer 16073482